Menu
 
ANASAYFA  /  BLOG  /  Yaz Kampanyaları
Yaz Kampanyaları
13.07.2023
Yaz Kampanyaları
Bu Yaz araba bizden kiralanır. imza rent a car olarak 2020 yılının başlarında yapmış olduğumuz kampanyaları yaz dönemindede devam ettirme kararı aldık. Covid-19 hastalığı sebebi ile

Bu Yaz araba bizden kiralanır. imza rent a car olarak 2020 yılının başlarında yapmış olduğumuz kampanyaları yaz dönemindede devam ettirme kararı aldık. Covid-19 hastalığı sebebi ile sektörümüzdeki pazar payının daralması sebebi ile birçok firma daralmaya gitmiştir. bizler sizlere daha iyi hizmet vermektense firmamızı daraltmaya gitmek yerine fiyatlarımızı en aşağıya çekmiş bulunmaktayız. önceki senelerdede fiyat politikamız hep hesaplı araç kiralamaktı bundan sonraki dönemdede firmamız aynı politikayı izlemeye devam edeceğini sizlere duyurmak isteriz.

 antalya merkez şubemiz,antalya havalimanı şubemiz, antalya lara şubemizden 24 saat araç temini yapabilirsiniz saat 08:30 ile 20:00 arasında istediğiniz adrese ücretsiz teslimatımız vardır. diğer saatlerde sadece otogar,havalimanı ,ve merkez ofisimizden araç teslimi yapılmaktadır. firmamıza online rezervasyon yaparsanız sizlere dönüş süremiz 6-12 saat içinde yapılmaktadır. telefon ile yada ofislerimize gelerek yapacağınız rezervasyonlar anında bildirim olarak gelecektir.

 bilmenizi isterizki yurt içi ve yurt dışı tüm ehliyetler ülkemizde geçerlidir. ehlşyeti aldıktan sonra 2 yılını doldurmuş olunması gerekmektedir. ve kredi kartınızın adınıza olması gerekmektedir.sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz için kişisel bilgilerinizi 5 yıl boyunca arşivimizde saklarız. 3. kişi ve firmalarla paylaşma olmaz ancak bilgilerinizi kolluk kuvvetleri görev kagıdı yada savcılık emri ile bizden temin edebilirler. aksi taktirde kimse ile paylaşım yapılmayacaktır. sizlere daha keyifli ve güvenli yolculuk sunabilmek için araçlarımız her 10.000 km aralıklarla periodik bakımları yapılır. aracın arıza durumlarında ücretsiz çekici ile en yakın servise gönderilmesi sağlanır akabinde 1 saatlik arıza tesbit süresi vardır. bu süreden sonra aracın eksiklikleri 6 saat içinde giderilmezse sizlere yeni bi araç temini yapmaktayız. ancak üzülerek belirtmeliyizki sezon yoğunluk durumundan dolayı kiraladığınız araçla aynı katagoriye uygun araç olmayabilir. firmamız erken rezervasyon formatında çalıştığından dolayı sizlere en uygun ofislerimizde bulunan araç göderilir.

İLETİŞİM
Merkez Adres
Zerdalilik Mahallesi Cebesoy Caddesi No:108/C Muratpaşa/ANTALYA
Şube Adres
Antalya Havalimanı Ofisi Terminal-1
imzatur@gmail.com
+905074955117
facebook Twitter google instagram
Bu Sitenin Tüm Hakları Antalya İmza Rent A Car Firmasına Aittir