Menu
 
ANASAYFA  /  BLOG  /  Antalya Araç Kiralama
Antalya Araç Kiralama
13.07.2023
Antalya Araç Kiralama
Antalya Türkiye’nin en güzel illerinden birisidir. Özellikle yaz turizmi ile öne çıksa da kentin kültür kokusu da oldukça fazladır. Ülkenin güneyinde yer alan bu sıcak şehir Türkiye’nin

Antalya Türkiye’nin en güzel illerinden birisidir. Özellikle yaz turizmi ile öne çıksa da kentin kültür kokusu da oldukça fazladır. Ülkenin güneyinde yer alan bu sıcak şehir Türkiye’nin en kalabalık beşinci yerleşim yeridir. Tatil için geldiğiniz bu şehirde seyahatinizi kolaylaştırmak için https://www.antalya-rentacar.com/ adresine girerek, Antalya araç kiralama seçeneklerine bakabilirsiniz.

Antalya, yaz aylarında sadece ülke yurttaşlarının değil dünya vatandaşlarının da yoğun ilgisiyle karşılaşır. Antalya’nın günümüzdeki konumuna gelmeden önce biraz tarihine uzanalım. Antalya’da Mezolitik ve Paleotik dönemlerinden kalma izlere karşılaşılmıştır. Bunlar Beldibi ve Karain mağaralarında bulunmaktadır. İlk olarak düzenli yerleşimi ve parayı bulan Lidyalıların yaptığı belirtilmektedir. Kentin isminin kelime anlamı ise “Attolos Yurdu” anlamındadır. Kentin Osmanlı’nın eline geçiş tarihi ise 1391 yılıdır.

Kaderi cumhuriyetten sonra değişti

Kentin yükselişi ise Cumhuriyetten sonra olmuştur. Yeni dünyada tatil kavramının deniz, kum, güneş üçlemesi üzerine kurulması sonrasında deniz turizmine uygun olan bölgeler ön plana çıkmaya başladı. Ülkemizin güneyinde yer alan ve Akdeniz iklimi etkisi altında bulunan Antalya’nın da bu konuda en iyi adreslerden birisi olması kaçınılmazdı. Nitekim öyle oldu ve hızlı bir gelişme ve büyüme ile Antalya ülkenin en büyük şehirlerinden birisi oldu.

Bacasız fabrika

Bacasız fabrika olarak tabir edilen deniz turizmi bizim gibi özellikle gelişmekte olan ülkeler için çok önemli bir durumdur. Bunun sebebi nitekim son dönemde yaşadığımız döviz kurundaki artışın sonuçlarını hep beraber yaşıyor olmamızdır. Ülkeye döviz girdisi ekonominin temelinde hassasiyeti koruması için önemlidir. Antalya hem iklimi hem kaliteli otelleri hem de kültür birikimiyle ülke ekonomisine önemli bir katkı sunmaktadır.

Bizlere ulaşabilirsiniz

Bizde ülkemizin bu güzide şehrimizde Antalya araç kiralama görevini üstlenmekteyiz. https://www.antalya-rentacar.com/ adresinden bizlere ulaşabilir istediğiniz model araçlarımızdan birisini seçebilirsiniz. Antalya araç kiralama hususunda firmamız araçları istediğiniz yere getirecektir ve istediğiniz yerden geri alacaktır. Firmamız uzun yıllardır Antalya’da bu sektörde yer almaktadır. Güven ve kalite misyonuyla hareket eden bizler, sizler için bakımları titizlikle yapılmış araçlarımızı emrinize vermekteyiz. https://www.antalya-rentacar.com/ adresinden şirketimiz hakkında detaylı bilgilere çok rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz.

İLETİŞİM
Merkez Adres
Zerdalilik Mahallesi Cebesoy Caddesi No:108/C Muratpaşa/ANTALYA
Şube Adres
Antalya Havalimanı Ofisi Terminal-1
imzatur@gmail.com
+905074955117
facebook Twitter google instagram
Bu Sitenin Tüm Hakları Antalya İmza Rent A Car Firmasına Aittir