Menu
 
ANASAYFA  /  BLOG  /  Döşemealtı Rent A Car
Döşemealtı Rent A Car
13.07.2023
Döşemealtı Rent A Car
Döşemealtı Rent a Car Döşemealtı, Antalya’nın merkez ilçelerinden biridir. Yerleşim anlamında oldukça gelişmiş bir seviyede olan Döşemealtı, sürekli artan nüfusuyla şehrin popüler yerleşim

Döşemealtı Rent a Car

Döşemealtı, Antalya’nın merkez ilçelerinden biridir. Yerleşim anlamında oldukça gelişmiş bir seviyede olan Döşemealtı, sürekli artan nüfusuyla şehrin popüler yerleşim merkezlerinden kabul ediliyor. İlçedeki gelişmişlik ve popülarite yatırımcıların da gözdesi haline gelmiş durumda. Döşemealtı, gün geçtikçe gelişiyor ve büyüyor. Bu gelişim elbette trafiği ve ulaşımı da artırıyor. Antalya rent a car kapsamında verdiğimiz araç kiralama hizmetlerini artan talepler nedeniyle şimdilerde Döşemealtı rent a car adı altında veriyoruz. Döşemealtı ilçesinde yaşayan kişiler, ofisimize gelerek araç modelleri ve Antalya araç kiralama ücretleri hakkında bilgi alabiliyor, aynı gün araçla birlikte ofisimizden ayrılabiliyor. Araç kiralamada karşılıklı güven oluşması beklenir. Araç kiralayan kişi gerekli bilgileri verdikten sonra kiralayacağı aracın temiz, bakımlı ve teknik anlamda ihtiyaçlara çözüm sağlayacak kapasitede olmasını ister. Firmamız bu aşamada oldukça titiz davranıyor. Araçlar günlük temizlikten geçirildiği gibi oto kiralama işlemlerinden önce araç müşteriye tertemiz ve bakımı yapılmış şekilde teslim ediliyor. Aynı şekilde aracı teslim alan personellerimiz akabinde araç temizliğini periyodik olarak gerçekleştiriyor. Karşılıklı memnuniyetin esas alındığı hizmetimizde her şey kusursuz ilerliyor.    

Zengin Araç Filomuz Sizleri Bekliyor

Araç kiralama firmalarında genellikle kısıtlı sayıda araç oluyor. Ancak firmamızda her müşterinin ihtiyacını karşılayacak zenginlikte araç modelleri bulunuyor. Ekonomik, lüks, VIP ve benzeri araç modellerini Antalya rent a car ya da Döşemealtı rent a car ofislerimizden kiralayabilirsiniz. Düğünden geziye kadar her amaca hizmet edecek araç modellerimiz sizleri bekliyor. Nasıl bir araç istediğinize karar vermeniz için araç özelliklerini bizzat inceleyebilir veya bizden bu konuda bilgi talep edebilirsiniz. Antalya kiralık araç sektöründe öncü konumda yer alıyor ve müşterilerimizi her konuda bilgilendiriyoruz.

Müşteri Memnuniyeti Odaklı Hizmet

Hizmet sektöründe karşılıklı güven kadar memnuniyet de esastır. Antalya rent a car ailesi olarak bu konuda aşırı hassasiyet gösteriyor ve müşterilerimize çözüm odağında memnuniyet dolu kiralık araç hizmeti sunuyoruz. Sizler de bu kalitenin parçası olmak isterseniz telefon, e-mail, whatsapp gibi iletişim kanallarından bize ulaşabilir, istediğiniz özelliklere sahip araç kiralayabilirsiniz.

İLETİŞİM
Merkez Adres
Zerdalilik Mahallesi Cebesoy Caddesi No:108/C Muratpaşa/ANTALYA
Şube Adres
Antalya Havalimanı Ofisi Terminal-1
imzatur@gmail.com
+905074955117
facebook Twitter google instagram
Bu Sitenin Tüm Hakları Antalya İmza Rent A Car Firmasına Aittir