Menu
 
ANASAYFA  /  BLOG  /  Neden Araç Kiralamalıyım ?
Neden Araç Kiralamalıyım ?
13.07.2023
Neden Araç Kiralamalıyım ?
Rent a car sektörü son yıllarda raabet gören bir sektör haline gelmiştir. Bugun konu alacagımız sizin için araç kiralama ne kadar cazip eksi ve artıları nedir? Tabiki herkez öncelikle

Rent a car sektörü son yıllarda raabet gören bir sektör haline gelmiştir. Bugun konu alacagımız sizin için araç kiralama ne kadar cazip eksi ve artıları nedir?

Tabiki herkez öncelikle parasının karşılıgını almak ister bu hangi sektör olursa olsun aynı kural geçerlidir. geçmiş günlerde araçlar en az bir daire parası kadar olsada son 15 yıl içinde ithalat /ihracat yoluyla türkiyedeki araç sayısı oldukça artmıştır. daha ekonomik hal almıştır. Araç kiralama kullanım şartlarına göre ne kadar mantıklı diye düşünürsek her ne kadar araç fiyatları ekonomik desekte bu günümüz şartlarına göre oldukça maliyetlidir. 

Olasıki bir firma işletiyorsanız ve personelinizde araba olması gerekiyorsa mutlak büyük bir maliyet sizi bekliyor demektir. ayrıca bakım onarım,gerekli evrak işlemleri için ayrıyeten para zaman kaybı şüpesiz sizleri bekliyor demektir. siz arabaya bağlayacağınız rakamı işinize yatırarak daha fazla kazanç elde edebilirsiniz ayrıca antalya rent a car dan kiraladığınız araç size %18 faturalı olduğu için kdv den düşebilirsiniz. malyetlerinize göre kiralamanın daha mantıklı olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz firmamızda kurumsal kiralama fleet leasing yapılmaktadır. ekonomik fiyatlar için bizimle iletişime geçiniz.

İLETİŞİM
Merkez Adres
Zerdalilik Mahallesi Cebesoy Caddesi No:108/C Muratpaşa/ANTALYA
Şube Adres
Antalya Havalimanı Ofisi Terminal-1
imzatur@gmail.com
+905074955117
facebook Twitter google instagram
Bu Sitenin Tüm Hakları Antalya İmza Rent A Car Firmasına Aittir