Menu
 
ANASAYFA  /  BLOG  /  Antalya Rent A Car Fiyatları
Antalya Rent A Car Fiyatları
13.07.2023
Antalya Rent A Car Fiyatları
Antalya Rent a car Oto kiralama hizmeti fiyatlar ve detaylar Türkiyenin en güzel yazlık şehri olan Antalya da 210 yıldır hizmet veren Antalya rent a car firmamız yenilenen araç filosu ile

Antalya Rent a car Oto kiralama hizmeti fiyatlar ve detaylar

Türkiyenin en güzel yazlık şehri olan Antalya da 210 yıldır hizmet veren Antalya rent a car firmamız yenilenen araç filosu ile ve fiyat politikası ile hizmete devam ediyor.

Antalya rent a car olarak hizmetlerimiz nelerdir ?

Tamamen müşteri odaklı çalışan firmamız, ister hava alanına ayağınıza araç getiriyor, isterseniz sizleri ofisimize davet edip anahtar teslim yapıyoruz, tamamen tercihi müşterimize bırakıyor, isteyen müşterilerimize transfer hizmetide sağlamaktayız.

Antalya rent a car oalrak fiyat politikası, araç kiralama fiyatlarımız.

Araç kiralama fiyatlarımız, diğer firmalara oranla %30 daha düşüktür. Yeni model araçlarla uygun fiyatlarda hizmet vermeye devam ediyoruz. Araç fiyatlarımız 90 TL den başlamakta ve 150 TL ye kadar çıkmaktadır. Fiyatlarımız sezonluk değişmektedir. Web sitemizin anasayfasından güncel fiyatlarımızı kontrol edebilirsiniz.

Antalya rent a car firmamızın hizmet detayları.

Firmamız araç kiralama hizmeti yanı sıra, transfer hizmetleri, rehberlik hizmetleri, turist gezdirme, konaklamaya öncülük ve her türlü oto kiralama danışmanlığı yapmaktadır. İster adresten alıp adrese bırakalım, ister otogarda anahtar teslimat yapalım, ister havaalanında anahtar teslimat yapalım, tercih sizin.

İLETİŞİM
Merkez Adres
Zerdalilik Mahallesi Cebesoy Caddesi No:108/C Muratpaşa/ANTALYA
Şube Adres
Antalya Havalimanı Ofisi Terminal-1
imzatur@gmail.com
+905074955117
facebook Twitter google instagram
Bu Sitenin Tüm Hakları Antalya İmza Rent A Car Firmasına Aittir