Menu
 
ANASAYFA  /  BLOG  /  Bilin İstedik
Bilin İstedik
13.07.2023
Bilin İstedik
Antalya da araç kiralama hakkında bilmek ve öğrenmek istediğiniz bazı konuları bu yazımızda sizlerle paylaşmak istedik. Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki Antalya rent a car firması olarak

Antalya da rent a car oto araç kiralama hakkında detaylı bilgiler

Antalya da araç kiralama hakkında bilmek ve öğrenmek istediğiniz bazı konuları bu yazımızda sizlerle paylaşmak istedik. Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki Antalya rent a car firması olarak daima müşteri odaklı çalışmaktayız.

Araçlarda kasko var mı ? kiralık araç ile kaza yaparsak ne olur ?

Sizlere teslim ettiğimiz tüm araçlarımız sigorta + kasko kapsamasındadır. Hem siz hem de kiraladığınız araç kaskoludur. Herhangi bir kaza durumunda hem araçta oluşan hasarlar, hem karşı taraftaki hasarlar, hem de size gelecek her türlü zararları kaskomuz karşılamaktadır. Bizlerden güvenle araç kiralaya bilirsiniz.

Sizden kiralanan araçları havalimanında teslim ediyor musunuz ?

Bizden kiraladığınız araçları ister havalimanına, ister otogara, ister istediğiniz herhangi bir adresi usta şoförler’ imiz tarafından yolluyoruz. Hizmetimiz anahtar teslimdir.

Sizden kiraladığımız arabayı, süre bitiminde adrese gelip teslim alıyor musunuz ?

Sizlere sunmuş olduğumuz hizmette adresten araç alımı vardır. Sizler yorulmadan sıkılmadan, kiralık aracımızla, dönüş için havalimanına kadar gidebilir yada otogara kadar götürebilirsiniz. Bizler bu noktalardan sizlerden araçları teslim alırız.

Ödediğimiz kira bedeline karşı ek bir ödenek çıkartıyor musunuz ?

Bize ödediğiniz kiralama ücreti dışında herhangi bir ekstra ücret kesinlikle talep edilmez, yalnız araç teslimindeki benzin durumu kontrol edilir, eksik var ise tahsil edilir. (özel şoför hizmetleri ekstra ücretlidir)

Araç kiralarken nelere dikkat edilmelidir ?

Araç kiralarken dikkat etmeniz gerekenler şunlardır,

  • Araç da ki benzin durumunu kontrol ediniz. Depoda kaç diş benzin var ise , teslimatta da o kadar benzin koymanız gerekecek.
  • Aracın sağında solunda arkasında önünde herhangi bir vuruk kırık çıkık hasar tarzı bir durum var ise bunu görevliye bildirip, sözleşmenizde not ettiriniz.
  • Araç kiralarken, eğer teslimat gününü geçirme ihtimaliniz var ise bu konu hakkında görevlilerden bilgi alınız, her firmanın kiralama politikası farklılık gösterir, sonradan mağdur olmayın.

Antalya rent a car dan kiraladığımız araç ile gişelerden geçersek ne olur ?

Size teslim ettiğimiz tüm araçlarımızda HGS ve OGS sistemi mevcuttur. Gişelerden geçtiğiniz taktirde HGS den eksilen bakiyeyi sizlerden araç teslimatında tahsil ederiz.

İLETİŞİM
Merkez Adres
Zerdalilik Mahallesi Cebesoy Caddesi No:108/C Muratpaşa/ANTALYA
Şube Adres
Antalya Havalimanı Ofisi Terminal-1
imzatur@gmail.com
+905074955117
facebook Twitter google instagram
Bu Sitenin Tüm Hakları Antalya İmza Rent A Car Firmasına Aittir