Menu
 
ANASAYFA  /  BLOG  /  Antalya Car Rental
Antalya Car Rental
13.07.2023
Antalya Car Rental
Antalya rent a car firması 7 gün 24 saat sizlere araç kiralama hizmeti sunmaktadır. Antalya da yerli, yabancı turistlere ve yerel halkımıza en uygun fiyatlarla en kaliteli hizmeti

Antalya rent a car firması 7 gün 24 saat sizlere araç kiralama hizmeti sunmaktadır. Antalya da yerli, yabancı turistlere ve yerel halkımıza en uygun fiyatlarla en kaliteli hizmeti vermekteyiz. 20 yıllık deneyim, uzman kadro ve lüks, konforlu araçlarımızla sizlere hizmete devam ediyoruz. Antalya Türkiye’ nin en çok turist alan şehridir. Tatil koylarından, otellere, tarihi alanlarından, müzelere, arkeolojik alanlardan yeşilliğine ve doğasına doyum olmaz.

https://www.antalya-rentacar.com/

Tabi iyi bir tatil için başlıca sebeplerden biriside altınızda bir aracınızın olmasıdır. İşte bu noktada Antalya ren a car firması olarak devreye girer ve sizi mutlu bir tatil geçirmeniz için en uygun ve kaliteli araçlarımızda ağırlarız. Antalya araç kiralama denince akla ilk gelen firma olmaktan dolayı mutluyuz.

Tüm araç modellerimizi ve fiyatlarımızı detaylı inceleye bilmeniz için web sitemize girebilirsiniz. Kaskolu ve sigortalı olan araçlarımızda her daim güven içerisindesiniz. Uygun fiyatlı binek araçlardan lüks ve konforlu araçlara kadar bol çeşitli filomuzdan sizlerde istediğiniz tercihi yapabilirsiniz. Yenilenen araç modellerimiz ile Antalya rent a car olarak hizmete tam gaz devam ediyoruz.

https://www.antalya-rentacar.com/tr/duyuru_haber_detay/54/Antalya-Rent-A-Car.html

Antalya rent a car, olarak araba kiralamada yeni dönem başlattık. Antalyaya iner inmez bizleri arıyorsunuz ve uzman ekiplerimiz tarafından hava limanına kadar aracınız ayağınıza geliyor. Yapmanız gereken tek şey valizinizi kaldırıp bagaja yerleştirmek ve şoför koltuğuna geçip otelinize dogru yok almak.

https://www.antalya-rentacar.com/tr/duyuru_haber_detay/52/Antalya-Arac-Kiralama.html

Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi yolculuklar dileriz.

Antalya rent a car

İLETİŞİM
Merkez Adres
Zerdalilik Mahallesi Cebesoy Caddesi No:108/C Muratpaşa/ANTALYA
Şube Adres
Antalya Havalimanı Ofisi Terminal-1
imzatur@gmail.com
+905074955117
facebook Twitter google instagram
Bu Sitenin Tüm Hakları Antalya İmza Rent A Car Firmasına Aittir