Menu
 
ANASAYFA  /  BLOG  /  Antalya rent a car - araba kirala
Antalya rent a car - araba kirala
13.07.2023
Antalya rent a car - araba kirala
Antalya merkezden araç kiralamak için antalya-rentacar.com’u tercih edebilirsiniz. Sistemli, kolay, hızlı ve avantajlı bir biçimde en uygun fiyatlı kiralık araç Antalya seçeneğini

Antalya Araç kiralama

Antalya merkezden araç kiralamak için antalya-rentacar.com’u tercih edebilirsiniz. Sistemli, kolay, hızlı ve avantajlı bir biçimde en uygun fiyatlı kiralık araç Antalya seçeneğini bulabilirsiniz.

Antalya’da ne yenir?
Antalya şelaleleri, gizemli mağaraları, harika plajları ve büyülü antik kentleriyle bilinen özel bir şehir. Antalya’da ne yenir? Antalya’nın tarihi yerleri nereler? Hangi Antalya plajları gibi sorulardan önce bir araç kiralamak isteyebilirsiniz. Merak ettiğinizi düşündüğümüz soruları bu şehri en iyi bilenlere, Antalyalılara sorduk, önerilerini aldık. Antalya’da araç kiralama işleminizin ardından bu önerileri değerlendirerek gezinizi planlayabilirsiniz. 

Antalya’da gece hayatı

Antalya, sadece tarihi ve doğal güzellikleriyle değil, Akdeniz bölgesindeki en hareketli gece hayatına sahip olmasıyla da bilinir. Geceyi şehir merkezinde geçirecekseniz Antalyalıların önerisi Kaleiçi. Tarih kokan bu bölgede birçok bar bulunuyor. Sponge Pub ve Tudors’da demlendikten sonra, Club Ally’de çılgın bir geceye yelken açabilirsiniz. Kemer’de konaklayacaklar için Aura Club, eğlenceli bir seçenek. 

Antalya denildiğinde akıllara deniz, kum ve güneşin yanı sıra bünyesinde barındırdığı çoğu dünyaca da ün sahibi olan yaklaşık elli kadar antik kent de gelmektedir. Ağaç evleri, Yanartaş?ı ve doğasıyla dillere destan Olympos, Apollon Tapınağı ile meşhur Side, Antik tiyatrosuyla meşhur Aspendos bu listenin ilk üçünde yer alan antik kentlerdir.

Misyonumuz
o Sektorde yenilikçi olmak, sektore yon verecek yeniliklere imza atmak
o Teknolojik gelişmeleri yakından takip edip, verilen hizmetlere uyumlu hale getirmek
o Kaliteli, hızlı ve durust bir hizmet sunmak
o Deneyimli, eğitimli personellerle çalışmak
antalya-rentacar, ihtiyaç duyduğu araç kiralama hizmetlerini sorunsuz ve hızlı çozumlerle gidermektedir. Kaliteli, uygun ve hızlı bir hizmet için bizi arayıbilirsiniz 

İLETİŞİM
Merkez Adres
Zerdalilik Mahallesi Cebesoy Caddesi No:108/C Muratpaşa/ANTALYA
Şube Adres
Antalya Havalimanı Ofisi Terminal-1
imzatur@gmail.com
+905074955117
facebook Twitter google instagram
Bu Sitenin Tüm Hakları Antalya İmza Rent A Car Firmasına Aittir