Menu
 
ANASAYFA  /  BLOG  /  Online Rezervasyon Sonrası
Online Rezervasyon Sonrası
13.07.2023
Online Rezervasyon Sonrası
Rezervasyonunuzu Gerçekleştirirken bilmeniz Gerekenler: İmza rent a car 2004 yılından beri antalyada turizm alanında rent a car ve transfer hizmeti göstermektedir. araç kiralarken pratik

Rezervasyonunuzu Gerçekleştirirken bilmeniz Gerekenler:

İmza rent a car 2004 yılından beri antalyada turizm alanında rent a car ve transfer hizmeti göstermektedir. araç kiralarken pratik olan web sayfamızdan yararlanabilirsiniz.

Peki bu işlem süreci nasıl işler?

          Online web sayfamızdan aracı teslim almak istediğiniz lokasyonu seçiniz,tarih belirleyiniz, online formumuzu dolurun isteğe bağlı ücretli ve ücretsiz hizmetlerimiz ve ödeme yöntemini seçebilirsiniz. formunuz tarafımıza ulaştığında 3-6 saat içinde firma operatörlerimiz size mail,telefon yoluyla geri dönüş sağlayacaklar ve size detaylı bilgiyi aktaracaklar kabul ederseniz rezervasyonunuz alınmış olacak fiyatlarımız web sayfasındaki fiyatlardır sizlerden extra bir ücret talep edilmeyecektir.

          Size verilen rezervasyon kodu ile rezervasyonunuzu takip edebilirsiniz. sonrasında belirmiş olduğunuz lokasyona aracınız belirmiş olduğunuz saatte boş depo temiz bir şekilde teslim edilir. lütfen aracı teslim alırken dönüş gün saat ve yerini personelimize bildiriniz.
          Eğer aracı havalimanından teslim almak istiyorsanız bize uçak biletinizi veye uçuş kodunuzu bildiriniz teslimatçı arkadaşlarımız uçak takibini online olarak yaparak indiğiniz saatte elinde isim soyisim olduğu tabela ile karşılama yapar uçağınız rötar yapmasını bize bildirmenize gerek yoktur online sistemden uçağınız piste indiğinde bize mesaj gelmektedir. daha sonrasında belirtiğiniz araç temiz bir şekilde havalimanında otoparkta 5 dakikalık sözleşme sonrasında size teslim edilir. araç size gelmeden önce periodik bakımları kaporta ve yürür aksan kontrolleri mutlak yapılmıştır lüften aracı teslim alırken 4 yanından fotoğraflarını çekiniz ayrıca sorun gördüğünüz yerleri teslimat yapan personelimize bildiriniz. sözleşmeye not aldırınız. araçlarımız boş depo olarak teslim edilmektedir. max 50 km yakıt bulunmaktadır. araca bindiğinizde ruhsat ve aracın periodik bakım defterini inceleyiniz. araç kiralamadan sonra 24 saat aktif olan +90 850 360 1520 nolu telefonu arayarak sorun problem ve danışacagınız şeyleri bizimle paylaşabilirsiniz. imza rent a car keyigli ve güvenli yolculuklar diler.

 Lütfen hizmetlerimizi değerlendirmek için www.antalya-rentacar.com sitesinden bizi değerlendirin. sizlere daha iyi hizmet vermek için görüş ve önerileriniz bizim için önemlidir. 

İLETİŞİM
Merkez Adres
Zerdalilik Mahallesi Cebesoy Caddesi No:108/C Muratpaşa/ANTALYA
Şube Adres
Antalya Havalimanı Ofisi Terminal-1
imzatur@gmail.com
+905074955117
facebook Twitter google instagram
Bu Sitenin Tüm Hakları Antalya İmza Rent A Car Firmasına Aittir