Menu
 
ANASAYFA  /  BLOG  /  Kış İndirimleri %40
Kış İndirimleri %40
13.07.2023
Kış İndirimleri %40
Antalya Rent A Car Kış kampanyalarına devam ediyor 30 Nisan 2020 tarihine kadar geçerli olan kampanyalarımız tüm binek ve hafif ticari araçlarımızda geçerlidir. üstelik adresinize

Antalya Rent A Car Kış kampanyalarına devam ediyor 30 Nisan 2020 tarihine kadar geçerli olan kampanyalarımız tüm binek ve hafif ticari araçlarımızda geçerlidir. üstelik adresinize , havalimanına ,otogara ,otelinize ücretsiz teslimatlarımız vardır. binek araçlarda %30 hafif ticari araçlarımızda %40 indirimlerimiz vardır. kampanyadan tüm müşterilerimiz anında yararlanabilir.

         Antalya Merkezde hizmet gösteren firmamız yerli ve yabancı misafirlerimize araç kiralama hizmetleri sunmaktadır. ekonomik fiyatlarımız ile sizlere hizmet vermekten gurur duyarız.rakipleri arasında ekonomik fiyat politikası uygulayan imza car rental sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için yeni model araç filosu ile kendini her zaman yenileyen şirketimiz ucuza araç kiralamanın gururunu yaşıyor.


          Online web sayfamızdan yapılabilecek rezervasyonlar %40 olarak baz alınır fiyatlarımız resmi ve güncel kiralama fiyatlarımızdır. fiyatlarımızın içinde kdv hariç diğer tüm hizmetler dahil durumdadır. extra olarak isteyeceğiniz kar zinciri,bebek koltugu,navigasyon,araç içi kamera kampanya ve araç fiyatlarına dahil değildir. 

          Bizimle İletişime Geçmeden Araç Kiralamayın...

İLETİŞİM
Merkez Adres
Zerdalilik Mahallesi Cebesoy Caddesi No:108/C Muratpaşa/ANTALYA
Şube Adres
Antalya Havalimanı Ofisi Terminal-1
imzatur@gmail.com
+905074955117
facebook Twitter google instagram
Bu Sitenin Tüm Hakları Antalya İmza Rent A Car Firmasına Aittir