Menu
 
ANASAYFA  /  BLOG  /  Gezi Tatili Biz
Gezi Tatili Biz
13.07.2023
Gezi Tatili Biz
Ekim aylarında antalya halen tatil için planlarınızda varsa 2020 yılının son tatilini yapmaya hazırlanın : Antalyadan ege akdeniz turu yapmaya hazırmısınız üstelik sadece ailenizle

Ekim aylarında antalya halen tatil için planlarınızda varsa 2020 yılının son tatilini yapmaya hazırlanın :

 Antalyadan ege akdeniz turu yapmaya hazırmısınız üstelik sadece ailenizle güvenli sakin bi o kadarda yaz aylarını aratmayan antalyanın ekim ayında bizden kiraladığınız araçla gezi tatili yapabilirsiniz 32-38 derece sıcaklığa ulaşan hava derecesiyle antalya yaz aylarını aratmıyor.

 Hem güvenli hemde sakin bir sıcakta tatil yapmayı kim istemezki halen denizlerin sıcaklıkları düşmeden ekim ayını antalyada değerlendirebilirsiniz.

 İsterseniz firmamızda bulunan ekonomik veya lüx araçlarla akdeniz ege turu yaparak tatilinize renk katın kaş ve kalkanda güneşin batışını izlemek,antalyada antik kentleri gezmek,teleferikle buz gibi yerlere gitmek istiyorsanız tatilinizi ertelemeyin uçuş planınızı bizimle paylaşın aracınız havalimanında sizleri bekliyor olsun güvenli seyehata yola hemen çıkın. Pandemi döneminde yaptığımız hizmetleri ve tedbirleri makalelerimizde bulabilirsiniz. sizler için en sağlıklı ve sizin sağlığınızı düşünen araçları sizlere teslim ediyoruz. imza rent a car ekim aylarında kampanyalarını başlatır kış fiyatlarından ekim ayında tatilinize aracınızla devam etmenin mutluluğunu yaşayın kısa ve uzun dönem araç kiralama hizmeti sunan firmamız ekim aylarında en düşük fiyatlarla sizleri buluşturuyor kampanyalardan yararlanmak ve detaylı bilgi almak için sizleri ofislerimize davet ediyoruz yada +90 850 360 1520 nolu destek hattından bilgi alabilirsiniz. kampanyalarımız binek ve ticari tüm araçlar için geçerlidir. 

İLETİŞİM
Merkez Adres
Zerdalilik Mahallesi Cebesoy Caddesi No:108/C Muratpaşa/ANTALYA
Şube Adres
Antalya Havalimanı Ofisi Terminal-1
imzatur@gmail.com
+905074955117
facebook Twitter google instagram
Bu Sitenin Tüm Hakları Antalya İmza Rent A Car Firmasına Aittir