Menu
 
ANASAYFA  /  BLOG  /  Erken Rezervasyon
Erken Rezervasyon
13.07.2023
Erken Rezervasyon
Antalyanın Yaz sezonu bilindiği üzere yoğundur sizde antalyada tatil planı yapıyorsanız otelinizi ve aracınızı şimdiden ayırtın. biz antalya rent a car olarak erken rezervasyonlarda sunduğum

Antalyanın Yaz sezonu bilindiği üzere yoğundur sizde antalyada tatil planı yapıyorsanız otelinizi ve aracınızı şimdiden ayırtın. biz antalya rent a car olarak erken rezervasyonlarda sunduğumuz %20 lik kampanyamızı devam ettirmekteyiz. 

         Ekonomik araç kiralama fiyatlarımız ile sektörde lider kuruluşuz. sizde yaz gelmeden son fırsatlarımızdan yararlanın yazın araçsız kalmayın. tatil içinde birde bu işlerle sizleri uğraşmaktan kurtarıyoruz. imza rent a car online web sayfasından anında rezervasyon yapabilirsiniz ek ücret ödemezsiniz ayrıca son 7 gün kala araç değişikliği ve iptalde bulunabilirsiniz. extra hiçbir ücret ödemezsiniz kampanyalarımızdan haberdar olmak için web sayfamızdaki iletişim formunu doldurmanız gerekmektedir. antalya içi adrese ücretsiz teslimatımız vardır diğer iller için extra drop ücreti talep edilmektedir. ekonomik ve lüx katagorideki araçlarımızdan kendinize uygun olanı anında rezerve edebilirsiniz.antalya merkez,lara ve havalimanı ofislerimiz 24 saat açıktır. dilediğiniz zaman ofislerimizden araç kiralayabilir detaylı bilgi alabilirsiniz detaylı bilgi almak için +90 850 360 1520 nolu telefondan bize ulaşın anında rezervasyon için +90 242 254 0405 nolu telefondan online anında rezervasyon yapabilirsiniz ayrıca soru öneri destek ve şikayetlerinizi bize web sayfamız üzerinden veya +90 507 495 5117 nolu telefon whatsaap hattından bildirebilirsiniz. imza rent a car keyiflı tatiller diler.

İLETİŞİM
Merkez Adres
Zerdalilik Mahallesi Cebesoy Caddesi No:108/C Muratpaşa/ANTALYA
Şube Adres
Antalya Havalimanı Ofisi Terminal-1
imzatur@gmail.com
+905074955117
facebook Twitter google instagram
Bu Sitenin Tüm Hakları Antalya İmza Rent A Car Firmasına Aittir