Menu
 
ANASAYFA  /  BLOG  /  Antalya Ucuz Kiralık Araç Kiralama
Antalya Ucuz Kiralık Araç Kiralama
13.07.2023
Antalya Ucuz Kiralık Araç Kiralama
Antalya Türkiyede turizmin başkenti olarak bilinir. bu güzide şehirin geçmiş tarıhten beri popiler olması bilinir birçok millete ev sahipliği yapmıştır. deniz ve yeşilin muhteşem birleşimi

Antalya Türkiyede turizmin başkenti olarak bilinir. bu güzide şehirin geçmiş tarıhten beri popiler olması bilinir birçok millete ev sahipliği yapmıştır. deniz ve yeşilin muhteşem birleşimi her zaman göz doldurmuştur. osmanlıdan önce bu bölgede yaşayan diğer milletler eserlerini antalyada bırakmıştır bunun yanı sıra doğal gölet şelale gibi enfes doğa harikalarıda antalyanın her bölgesinde mevcuttur. Yazın havanın 45 dereceleri bulduğu şehirde kışları bol yagış almaktadır. kar yüksek kesimlerinde ve ilçelerinde görülmektedir. Turizm gün geçtikçe yaygınlaştığından gelen turist sayısı her geçen gün artmıştır. 

    Turizm in hizmet sektörü olduğundan dolayı antalyanın genel nufusuda her geçen gün artmıştır. otelcilik , magazacılık, restoranlar turizmin içinde yer almıştır buda çalışan sayısını yerel halkın 2 milyonu buldugunu öne çıkarmaktadır. ve bu nufus her geçen gün artmaya devam etmektedir.

     Biz Antalya rent a car olarak 2004 yılından beri bu bölgede taşımacılık ve araç kiralama üzerine hizmeti vermekteyiz. her geçen gün müşterilerin talepleri doğrultusunda araç filomuza yenilerini ekleyerek sizin taleplerinize yanıt oluyoruz. filomuzda birçok araç seçeneklerimiz vardır lüx ekonomik ticari araç kiralama konusunda 2004 yılından beri olan tecrubelerimiz ile sizlere araba kiralama hizmetleri sunuyoruz. hizmetlerimizin arasında ücretsiz araç teslimatları,ücretsiz extralar (bebek koltuğu,navigasyon,kar zinciri)gibi hizmetlerde sunmaktayız. adresinize araç teslim edilirken araç başında anında nakit veya kart ile ödeme yapabilirsiniz. iMZA RENT A CAR bu hizmetleri sizlere sunarken ekonomik fiyatları ile dikkat çekmiştir. ucuz araç kiralamak için bizden mutlaka fiyat alınız. sizlere sunduğumuz ucuz ekonomik araçlar ful rent a car kaskolu ve genişletilmiş trafik sigortasına sahiptir bunlar için sizden extra bir ödeme talep edilmez. 

     Sektör olarak hizmet sektöründe olmamız müşteri memnuniyetine dayalı olarak her geçen gün çıtasını yükseltmektedir. bizi sizlere cazip kılan ise günlük,aylık,yıllık kiralamalarınızda sizlere ekonomik ucuz fiyatlar sunmamızdır. sizde ekonomik fiyatlarımızdan yararlanmak ucuz araç kiralamak için hemen bizimle iletişime geçiniz. 

 

İLETİŞİM
Merkez Adres
Zerdalilik Mahallesi Cebesoy Caddesi No:108/C Muratpaşa/ANTALYA
Şube Adres
Antalya Havalimanı Ofisi Terminal-1
imzatur@gmail.com
+905074955117
facebook Twitter google instagram
Bu Sitenin Tüm Hakları Antalya İmza Rent A Car Firmasına Aittir