Menu
 
ANASAYFA  /  BLOG  /  Antalya Rent A Car Kış Kampanyaları
Antalya Rent A Car Kış Kampanyaları
13.07.2023
Antalya Rent A Car Kış Kampanyaları
Antalya bilindiği üzere türkiyenin gözbebeği turizm merkezidir. yıllık 8 milyon tatilciye ev sahipliği yapan bu güzide ilimizde turizme dayalı sektörler yoğun miktarda vardır.

Antalya bilindiği üzere türkiyenin gözbebeği turizm merkezidir. yıllık 8 milyon tatilciye ev sahipliği yapan bu güzide ilimizde turizme dayalı sektörler yoğun miktarda  vardır.

  eşsiz doğası ve sahile uzanan plajlar ile tatilcilere keyifli görseller sunmaktadır. bizde imza rent a car antalya olarak antalya merkezde hizmet vermekteyiz. lüx ve ekonomik katogoride birçok araç seçeneğimiz bulunmaktadır. 24 saat açık olan antalya merkezde bulunan ofislerimiz sizlere hizmet vermektedir. yaz döneminde sektörün fiyatlarını elimizden geldiği kadar sabit tutmaya çalışmaktayız. kış döneminde yerli ve yabancı turist sayısının düşmesinden dolayı fiyatlarımızda yeni güncelleme ile ortalama %40 indirim sağlanmaktadır.

 Aylık kiralamalardaki fiyatlarımız oldukça ekonomiktir. 2019 yılında uyguladığımız indirimler diğer yıllardada periodik olarak uygulanmaktadır. fiyatlarımıza katma değer vergisi,ful rent a car kaskosu dahildir. araç kiralamak için bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Fırsat araçlarımızı web sayfamızdan görebilir e-bültene abone olarak kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

filo kiralama için +90 850 360 1520 nolu telefondan anında fiyat tekliflerinizi alabilirsiniz.

İLETİŞİM
Merkez Adres
Zerdalilik Mahallesi Cebesoy Caddesi No:108/C Muratpaşa/ANTALYA
Şube Adres
Antalya Havalimanı Ofisi Terminal-1
imzatur@gmail.com
+905074955117
facebook Twitter google instagram
Bu Sitenin Tüm Hakları Antalya İmza Rent A Car Firmasına Aittir