Menu
 
ANASAYFA  /  BLOG  /  Antalya Rent A Car Araç Fiyatları
Antalya Rent A Car Araç Fiyatları
13.07.2023
Antalya Rent A Car Araç Fiyatları
Antalya rent a car olarak son yıllarda büyüttüğümüz araç filosuna yenilerini ekledik lüx ekonomik katagoride araçlarımızı fiyatlarını online web sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

Antalya rent a car olarak son yıllarda büyüttüğümüz araç filosuna yenilerini ekledik lüx ekonomik katagoride araçlarımızı fiyatlarını online web sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

      antalya araç kiralama fiyatları incelemek için araçlar segmesinde bulabilirsiniz size uygun aracın fiyatlarını karşılaştırabilir online olarak kiralayabilirsiniz. rent a car fiyatları'na online destek, hırsızlık sigortası,full rent a car kaskosu, katma değer vergisi(kdv),adresinize teslimat(antalya içi) dahildir. extra olarak talep ettiğiniz mini kasko ,bebek koltuğu,araç içi kamera ,kar zinciri,navigasyon ücretlidir. fiyatlar için online rezervasyon yapınız. fiyatlarımız her sene maliyat hesaplandıktan sonra %30 kar eklenerek sizlere sunulur. son yıllarda artan araç fiyatları kasko ve zorunlu trafik sigorta fiyatları yedek parça ve işçilik fiyatları arttığından dolayı son 5 yılda ortalama %25 fiyat artışı olmuştur. imza rent a car müşterilerine ekonomik araç sunmak için fiyat politikalarını değiştirmeden üstün hizmet ve ucuz fiyatları sizlerle buluşturuyor. araba kiralarken alacağınız fiyatlara dahil olan ve olmayan hizmetlerimizi web sayfamızdan inceleyebilirsiniz. 

        araç marka ve modeline göre fiyatlarımız değişmektedir. araçlarımız  a-b-c-d-e klasmanı olarak 5 grupta fiyatlandırılır. otomatik ,dizel,farklarda göz önünde bulundurulur. fiyatlarımız yıllık 2 defa güncellenir sezon ve sezon sonu fiyatı olarak sizlere sunulur. dolar veya euro olarakta ödeme yapabilirsiniz farklı para birimleri ile ödeme yapmak için kur oranlarını lütfen önceden şirketimizi arayarak öğreniniz. ekonomik ve lüx araç kiralamada imza rent a car 24 saat açık olan ofisleriyle hizmetinizdedir. 

İLETİŞİM
Merkez Adres
Zerdalilik Mahallesi Cebesoy Caddesi No:108/C Muratpaşa/ANTALYA
Şube Adres
Antalya Havalimanı Ofisi Terminal-1
imzatur@gmail.com
+905074955117
facebook Twitter google instagram
Bu Sitenin Tüm Hakları Antalya İmza Rent A Car Firmasına Aittir